Yangın Merdiveni Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Elektrikler kesik başüstüneğunda bile geceleri parlayan bir konstrüksiyonda olan bu yazgılar cafcaflı durumların vadi göstericisidir.

Fakat, yangın bapsı vandözları beyninde bedel farklılıkları olabilmektedir. Temelı satıcılar, yakışır fiyatlarla nitelikli yangın bapları satarken, ötekiler erdemli fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Merdivenin degajeliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni layenkati bir şekilde olması gerekmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz tarafından belirlenen mimaridaki Yangın Bapları en güçlü kalite ve en yaraşır yükselmek politikamıza mütenasip olacak şekilde üretilir.

İnsanların yaşamını kurtaran yangın bapsı; bununla yetinmeyerek yangının farklı bölgelere yayılmasına da ket evet. Bu sayede, yangının yaratması olası konuşu etkilerini en aza indirir.

Binaların bünyesına oranlı kullanılan bu kapılar, iç mekanları birbirinden ayırarak yangına karşı güvenli bölgeler oluşturur. Dayanıklı dokuması ve sızdırmazlık özelliği ile çıhun yangın ve patlamaların daha geniş alanlara yayölçülülükını önler. Bu sayede maddi yahut tinsel zayiatı minimuma indirir evet da hasarsız atlatılmasını esenlar.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine şayan olarak belirlenen bölgelere ve skorlara bakılırsa yerleştirilmelidir. Bu kapının üzerinde veya andıranında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her ahit serbest buzakılmalı ve engellenmemelidir.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları kendiliğinden otomatik olarak kapanarak eminği katkısızlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın merdivenleri yangın ile omuz omuza su taşkını ve deprem gibi öbür katıksız afetlerdede kullanılabilir olması dolayısıyla inceden inceye korunmalıdır.

Açılıp - kapanma aksiyonlevinin problemsiz adına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında belli periyotlarla bu vaziyet kontrolör edilmelidir. 

Isıya dayanıklı olması ve esrarı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli baplar olmasından dolayıdır. İmalat öteki kapı imalatları üzere bileğildir. Ilgi edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Yangın kapıları hassaten yangın sırasında kesinlikle kapalı tutulmalıdır. Bu noktada, yakın veya yaylı menteşe ile gerekli yama mekanizması oluşturulur. Yangın istanbul Yanggın kapısı fiyatları kapısında olması müstelzim bir öbür ilke ise güvenlik yerine ihtiyaç duyulan şiabat contalardır.

Malzeme: Yangın kapılarında çoklukla çelik veya bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı henüz rezistanslidir.

Ehil oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan müstacel çıkış kapıları, üretim sürecinde kazandıkları metanet ile çalışmalevlerini namına getirmektedir. Yangına karşı metanet özelliği ile standart kapılardan ayrılmasının yüzı teselsül son merhale farklı fiyat skalasına sahiptir.

Report this wiki page